SabeeApp Yazılım Modülleri

Otel operasyonlarınızı otomatikleştirmek ve işinizi büyütmek için ihtiyacınız olan tüm araçlar

Çözümlerimize Göz Atın

hotel_operations_software

Otel operasyon yazılımı

bilinçli otelciler için

apartment_management_software

Daire yönetim yazılımı

akıcı operasyon için

hostel_management_system

Hostel yönetim sistemi

mükemmel misafir deneyimi

SabeeApp Yazılım Modülleri

Otel operasyonlarınızı otomatikleştirmek ve işinizi büyütmek için ihtiyacınız olan tüm araçlar

Çözümlerimize Göz Atın

pms_160
channel_manager_160
booking-engine-160
hotel-payments-160
guest_advisor_160
unified_inbox_160

SabeeApp Gizlilik Politikası

SabeeApp, kişisel verilerinizi korumayı taahhüt eder.

 

 

SabeeApp Gizlilik Sözleşmesi 

SabeeApp veya Sabee, Pass Kft'nin sahip olduğu yazılımın marka adıdır. SabeeApp, konaklama endüstrisinin çoğu ihtiyacını kapsayan bir SAAS / özel hizmet olarak önerilen Bulut tabanlı bir Otel Yönetim Sistemidir.


Kayıt sırasında Gizlilik Politikasını kabul ederek veya Siteyi ziyaret ederek ve kullanarak, kişisel bilgilerinizi bu Gizlilik Politikasına uygun olarak toplamamıza, kullanmamıza ve ifşa etmemize açıkça izin vermiş olursunuz.
Bu Gizlilik Politikasında, Sitemize farklı ziyaretçi türlerini tanımlamak için aşağıdaki terimleri kullanıyoruz. İş Ortaklarımıza "Abone", Abonelerimizin müşterilerine "Misafir" denir. Abonelerin Sitede "otel personeli" erişimi verdiği kişileri tanımlamak için "otel personeli" kelimesini ve Aboneler verilerine tam erişimi ve kontrolü olan kişileri tanımlamak için "yönetici" kelimesini kullanıyoruz. Otel Personeli, Yönetici veya Misafirler bu Gizlilik Politikasında toplu olarak Sitemizin 'Kullanıcıları' olarak tanımlanmıştır.

Kişisel Veriler Aşağıdaki Amaçlarla ve Hizmetler için Toplanır

Google Analytics - Kişisel Veriler: Çerez ve Kullanım Verileri
İletişim formu - Kişisel Veriler: E-posta, Adı ve Soyadı
Doğrudan kayıt - Kişisel Veriler: Şehir, Şirket adı, Ülke, E-posta, Adı, Soyadı ve Telefon numarası

Bilgilerinizi Nasıl Kullanıyoruz?

Size Site tarafından sunulan hizmetleri sağlamak için sizinle ilgili tuttuğumuz dosyadaki kişisel bilgileri ve Sitedeki mevcut ve geçmiş faaliyetlerinizden elde ettiğimiz diğer bilgileri kullanırız; hizmet ve faturalama anlaşmazlıklarını çözmek; sorunları gidermek; sizden ödenmesi gereken tutarları faturalandırmak; Ürün ve hizmetlerimize tüketici ilgisini ölçmek, sizi çevrimiçi ve çevrimdışı teklifler, ürünler, hizmetler, etkinlikler ve güncellemeler hakkında bilgilendirmek; ürün haberleri gibi bazı durumlarda ilgi alanlarınızla ilgili bilgileri size ulaştırmak; deneyiminizi özelleştirmek; hata, dolandırıcılık ve diğer suç faaliyetlerine karşı tespit etmek ve korumak.

Verilerinizin Sahibi Sizlersiniz

SabeeApp, yalnızca Abonenin Otel Personeli tarafından girilen bilgilerini saklayacaktır. Otel Personeli tarafından girilen veriler, Abonenin tesis mülkiyetinde kalır ve Sabee, bu bilgilerin herhangi birini herhangi bir üçüncü şahıs özel şahıs veya Organizasyon için kullanmayacak veya kullanıma sunmayacaktır.

SabeeAp, istediğiniz zaman verilerinize erişmenizi sağlayacaktır. Abone, Abonelerin verilerini her zaman SabeeApp tarafından belirlenen ortak bir dosya formatında dışa aktarabilir. Abonenin verileri, Abonenin SabeeApp'ı kullanmak için ödeme yapmayı bırakmasından 90 gün sonra veya Yöneticinin talebi üzerine SabeeApp tarafından kalıcı olarak silinebilir.

Verilerinize Kimlerin Eriştiğini Kontrol Edin

Bir Abonenin Otel Personeli tarafından girilen verileri, bir veri tabanında güvenli bir şekilde saklanır ve sadece Abonenin onaylı Otel Personeli tarafından erişilebilir. Abonenin Yöneticisi, Otel Personeli olmaya davet edilen kişiler üzerinde tam kontrole sahip olacaktır.

Şifrelerin güvenliğini sağlamak Otel Personelinin sorumluluğundadır. Bir Abonenin yöneticisi, SabeeApp hesabında saklanan, Otel Personelinin erişim iznine sahip olduğu veriler ve özellikler üzerinde tam kontrole sahiptir.

SabeeApp, SabeeApp'nin personeli ve SabeeApp'in ortakları Otel Personelinin şifrelerine erişemez ve bu nedenle Yöneticiden bir davetiye almadan Abonelerin hesabına veya verilerine erişemez.

SabeeApp, Sistem Kullanım Bilgilerini İzler ve Toplar

SabeeApp, sunucu ve yazılım performansını ve SabeeApp'ın diğer dahili amaçlarını faturalandırma ve izleme amacıyla toplu ve tanımlayıcı olmayan bilgilere erişebilir ve bunları kullanabilir.

SabeeApp personeli, müşterilerimizin Sabee'yi nasıl kullandığını daha iyi anlamak ve hizmetlerimizi iyileştirmek için tanımlayıcı olmayan ve toplu kullanım bilgilerine erişebilir.

Sabee, Sabee sistemine girilen ve saklanan hiçbir tanımlayıcı veriye asla erişmeyecektir ve bir sistem sorununa veya hatasına yardımcı olmak için izin verilen durumlar dışında, belirli bir Otel Personeli, Yönetici veya Misafir için sistem kullanım geçmişine asla erişmeyecektir.

Toplanan tüm kullanım bilgileri, güvenli bir HMS veri ambarı tesisinde saklanır.

Verileriniz Güvenle İnternettedir

Sabee sunucularının Thawte tarafından verilmiş güvenlik sertifikaları bulunur, bu nedenle Otel Personeli veya yöneticisi veya SabeeApp İnternet Rezervasyon Motorunu kullanan Misafir ile SabeeApp Sunucuları arasında aktarılan tüm veriler en son şifreleme teknolojisi ile şifrelenir. Sabeeapp Sunucuları ile bağlantılı olarak kullanılan SSL şifreleme güvenliğini destekleyen bir tarayıcının kullanımı Kullanıcıların sorumluluğundadır.

Lütfen Kullanım Şartlarımızı Okuyun

Bu web sitesinde bulunan tüm yazılım kullanımı, SabeeApp'in kullanım hüküm ve koşullarına tabidir. Lütfen Hizmet Şartlarımızı buraya tıklayarak dikkatlice okuyun.

 

 

Çerez Politikası

Web sayfalarını veya sunucumuzun tarayıcınıza gönderdiği sunucuya özgü verileri içeren bir dizi bilgiyi ziyaret ettiğinizde bilgisayarınıza yerleştirilen ve ardından her istek üzerine tarayıcınız tarafından sunucumuza geri gönderilen küçük bir dosya. İşlevi, başka türlü durum bilgisi olmayan bir HTTP işlemine belirli bir tür değiştirilmiş durum eklemektir. Tarayıcılar çoğunlukla çerezleri basit bir metin dosyasında veya dosyalarda, yani "çerez dosyaları" olarak saklarlar, böylece tarayıcınızı kapatıp yeniden başlattıktan sonra da kullanılabilir durumda olurlar. (Daha fazlasını görmek için: https: // en.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie)
SabeeApp tarafından kullanılan çerezler ve işlevleri:

1. Temel Çerezler
Bu çerezler, web sitemizin ve belirli hizmetlerin çalışması için gereklidir. Web sitemize göz atmak, işlevlerini doğru kullanmak ve sayfalarımızda gerçekleştirilen etkinlikleri ezberlemek için bunların işleyişi gereklidir. Karakteristik özellikleri, yalnızca ilgili ziyaret sırasında geçerli olmalarıdır; ilgili çalışma oturumu tamamlandığında veya tarayıcı kapatıldığında otomatik olarak silinirler.

2. Performans Çerezleri
Web sitemizin sürekli geliştirilmesi ve iyileştirilmesi için gereklidirler; Bu çerezleri kullanarak web sitemizin işleyişini analiz edebiliyoruz.
Google Analytics çerezlerinin yardımıyla web sitemizin nasıl kullanıldığı hakkında bilgi topluyoruz, örn. hangi sayfayı ziyaret ettiğiniz, nereye tıkladığınız, kaç sayfaya baktınız, her ziyaretiniz ne kadar sürdü vb. Bu çerezler sizi veya cihazınızı tanımlamaz.

3. Fonksiyonel Çerezler
Web sitemizin kullanımını daha kolay ve daha eğlenceli hale getiriyorlar: ör. web sitesi önceki tercihlerinizi hatırlayacaktır.

4.Hedef Kitle veya Reklam Çerezleri
Bu durumda, çerezlerin belirli içerikleri üçüncü şahıslarla, yani reklamlarımızı yerleştirdiğimiz yerde paylaşılır (bu işlevi istediğiniz zaman devre dışı bırakabilirsiniz).
Bu çerezler, ziyaretleriniz sırasında sizin için öncelikli reklamlar görmenizi sağlar. Bu çerezler de sizi veya cihazınızı tanımlamaz.

5. 3. Parti Çerezler
Sayfalarımız ayrıca diğer web sitelerinin bağlantılarını veya simgelerini içerir, örn. Sizi ilgili sayfaya yönlendiren Facebook Beğen düğmesi, YouTube video bağlantısı, Twitter sayfası simgesi vb. Bu tür sayfalar ayrıca tanımlama bilgileri içerir; kendileri için geçerli olan kurallar ilgili sayfalarda bulunabilir. SabeeApp onlar için herhangi bir sorumluluk kabul etmez.

Faaliyetlerimizin başarısını daha kolay ölçebilmek için reklam ortaklarımızdan (ör. Google AdWords Dönüşüm İzleme) üçüncü taraf çerezleri de alabiliriz. Bu tanımlama bilgileri, yalnızca belirli alt sayfaları ziyaret ettiğinizde bilgisayarınıza yerleştirilir ve yalnızca belirli alt sayfanın görüntülendiği gerçek ve zamanı kaydeder.
SabeeApp ayrıca, Google Görüntülü Reklam ağına ait sayfaları ziyaret ettiğinizde bile sizin için ilginç olan reklamları görebilmeniz için Google AdWords Yeniden Pazarlama Çerezlerini kullanır. Bu çerezleri Google Ads Ayarlar Yöneticisi'nde devre dışı bırakabilir ve Google'ın reklamcılıkla ilgili gizlilik politikası hakkında buradan bilgi edinebilirsiniz.

Web sitelerinin düzgün çalışmasını sağlamak için çoğu tarayıcının çerezleri otomatik olarak kabul ettiğini lütfen unutmayın. Tarayıcınızda istediğiniz zaman yapabileceğiniz tüm tanımlama bilgilerini devre dışı bırakmaya ve / veya kaldırmaya karar verirseniz, web sitesinin işleyişi değişebilir ve bu da söz konusu BT cihazının diğer kullanıcılarını da etkileyebilir.

Aşağıdaki bağlantılardan en popüler tarayıcıların çerezlerle ilgili ayarları hakkında daha fazla bilgi edinin: Google Chrome; Firefox; Microsoft Internet Explorer 8; Microsoft Internet Explorer 9; Microsoft Internet Explorer 10; Microsoft Internet Explorer 11; Safari

Bununla birlikte, bazı tarayıcılar güvenlik seviyeleri belirleyerek tanımlama bilgilerinin kısıtlanmasına izin verir.
Şurada daha fazlasına göz atın:
Ulusal Veri Koruma ve Bilgi Özgürlüğü Otoritesi: https://www.naih.hu

 

 

 

 

KVKK

SabeeApp veri korumayı çok ciddiye alıyor. KVKK düzenlemelerine uymak için tüm dahili süreçlerimizi gözden geçirdik, SabeeApp'ta depolanan tüm verileri korumak için güvenliği artırdık, sistem genelinde yeni sızma testleri uyguladık ve sözleşmelerimizdeki veri koruma özelliklerini güncelledik.

Ek olarak, SabeeApp yeni Misafir Portalımızı sunar, böylece misafirlerinize verilerini tam olarak kontrol etmeleri için erişim sağlamanıza yardımcı olabiliriz.

Tüm tesislerin, personeli yasal değişiklikler ve veri gizliliği konusunda eğitebilecek ve ayrıca kullanıcıları hakları konusunda bilgilendirebilecek özel bir Veri Koruma Görevlisi atamalarını öneririz. Ülkenizin Veri Gizliliği Ofisi hakkında bilgi sahibi olmanızı da şiddetle tavsiye ederiz. Lütfen bir veri sızıntısı tespit ettiğiniz andan itibaren cevap vermek için 72 saatinizin olacağını unutmayın.

Daha fazla sorunuz varsa, DPO (Veri Koruma Görevlisi) ile iletişime geçebilirsiniz.